<< GERİ

NASIL SIPARIS VEREBILIRIM?


Nasıl Sipariş Verebilirim ?

 

Eğer Aradığınız ürün  stoklarımızda ise  , Stoktan Teslim seçeneğimi seçerek  direk olarak ürünü sepetinize ekleyerek  siparişinizi üyeliğe gerek kalmadan  tamamlayabilirsiniz .Öncelikle ürünleri seçip sepete atınız .Daha sonra  diğer adımları izleyerek .Ödemesini yapıp , dilerseniz kredi kartına 12 taksit yaptırabilirsiniz.

 

 

Eğer aradığınız ürün stoklarımızda mevcut değil ise ve konteyner bazlı sipariş veremeyecekseniz , Depodan Teslim seçeneğini seçiniz , Bu teslim şeklinde Minimum Sipariş Adedi kadar sipariş verebilirsiniz.Öncelikle ürünleri seçip sepete atınız .Ürünlerin seçimi yapıldıktan sonra siparişi onaylayınız.Siparişinizi onayladıktan sonra emaille siparişinizin alındığınına dair e-mail alacaksınız .Sistemimize düşen siparişiniz değerlendirildikten sonra online olarak fiyatlandırılacaktır.Siparişinizin fiyatlandırıldığına dair e-mail alacaksınız.Siparişlerim kısmına giderek siparişinize ait fiyatları görebilirsiniz.Siparişlerim kısmından eğer bazı fiyatlar sizin için uygun değilse siparişten çıkartabilirsiniz.Daha sonra  Ödeme yap butonuna basarak ödemenizi kredi kartıyla gerçekleştirebilir. 12 Taksit yaptırabilirsiniz. Havale yapmak isterseniz banka bilgileri kısmında bulunan banka hesaplarımıza sipariş numarasını belirterek havale yapabilirsiniz.Siparişiniz websitemizde belirtilen zamanda depomuzda olacaktır. Hiçbir ithalat prosedürüne gerek kalmadan siparişinizi teslim edeceğiz.Böylelikle stoklarınızı kolaylıkla yenileyebilir , ihtiyacınız kadar alabilir hem fiyat hemde fabrikadan direk alma avantajlarına kavuşursunuz. 

 

 

Eğer konteyner bazlı  sipariş vermek isterseniz  Fabrikadan Teslim seçeneğini seçiniz  , Bu teslim şeklinde herbir üründen Minimum Sipariş Adedi kadar alarak birçok ürün çeşidini seçebilirsiniz .Fakat toplam siparişiniz 1 konteyner (1*40 HQ) olmalıdır.Konteyneriniz dolduğunda sistemimiz sizi uyaracaktır. Öncelikle ürünleri seçip sepete atınız .Ürünlerin seçimi yapıldıktan sonra siparişi onaylayınız.Siparişinizi onayladıktan sonra emaille siparişinizin alındığınına dair e-mail alacaksınız .Sistemimize düşen siparişiniz değerlendirildikten sonra online olarak fiyatlandırılacaktır.Siparişinizin fiyatlandırıldığına dair e-mail alacaksınız.Siparişlerim kısmına giderek siparişinize ait fiyatları görebileceksiniz.Siparişlerim kısmından eğer bazı fiyatlar sizin için uygun değilse siparişten çıkartabilirsiniz. Daha sonra onayla butonuna bastığınızda fabrikalarımızdan siparişiniz onaylanmıştır.Daha sonra ödeme ve diğer konularla ilgili vermiş olduğunuz iletişim bilgilerinden sizinle temasa geçeceğiz. Direk Fabrikamızdan bir dokunuşla siparişinizi geçebilirsiniz. Konteyner nakliyesi ödenmiş (CNF) olarak Türkiyedeki istenilen limana  websitemizde belirtilen sürede varacaktır.(Mücbir sebepler hariç; savaş , gemi batması vs ) . Konteyner müşteri adına gönderilecek , gümrük ve iç nakliye masrafları müşteri tarafından karşılanacaktır. Bu teslim şeklinin avantajı birçok çeşit ürünü  , çok büyük fiyat avantajları ile sağlamaktır.

 

 

Depodan ve Fabrikadan Teslim  şeklinde  sipariş verebilmek için  Kurumsal firma olmanız gerekmektedir.  Şahıslara  ve son kullanıcılara depodan veya fabrikadan teslim yapılmamaktadır.

 

Sipariş vermeniz  siparişinizin kabulu anlamına gelmemektedir.Uygun görülen siparişler fiyatlandırılacaktır.Siparişinizin uygun bulunmaması veya firmamızın şartlarını taşımaması durumunda fiyatlandırma yapılmayacak ve tarafınıza e-mail yoluyla sipariş nosuyla beraber uygun bulunmadığına dair bilgilendirme maili göndereceğiz.